فوت کردن شمع کیک تولد ممنوع!-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

فوت کردن شمع کیک تولد ممنوع!

شاید باور کردنش آسان نباشد که شمع‌های رنگی و جذاب کیک تولد می‌تواند خطرات زیادی را برای فرد بدنبال داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 08
کد خبر: ۱۸۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ همه ما در روز تولد با یک دنیا آرزو برای سال جدید زندگی خود، شمع را فوت می‌کنیم. اما دانشمندان می‌گویند دیگر این حرکت را تکرار نکنید. چرا؟ در ادامه به طور مفصل برایتان توضیح داده‌ایم.

 

بدون شک در فضای شاد و پر از هیجان و شادی مهمانی و تولد کمتر کسی به میکروب و باکتری و مریضی فکر می‌کند. اما شاید لازم باشد بدانید که دانشمندان ثابت کرده‌اند وقتی شما شمع تولد را فوت می‌کنید، ۱۵۰۰ درصد میکروب و آلودگی روی سطح کیک می‌نشیند.

 

محققان دانشگاه کلمسون در کارولینای جنوبی اعلام کرده‌اند، بزاق دهان انسان با فوت کردن شمع روی سطح کیک تولد پخش می‌شود و باعث می‌شود باکتری‌های موجود روی خامه از حالت عادی بیشتر شود.

 

برای انجام آزمایش، محققان روی یک کیک مصنوعی، یک لایه خامه‌کیک واقعی قرار دادند و شمع‌ها را روی آن گذاشتند. قبل از فوت کردن شمع، از شرکت‌کننده‌ها درخواست شد تا برای شام پیتزا میل کنند. (روند عادی مراشم تولد که اول شام می‌خورند و بعد کیک میل می‌کنند)

 

مرحله بعدی اندازه‌گیری میزان باکتری بود. دانشمندان آب استرلیزه شده را به آیسینگ (خامه کیک) اضافه کردند و آن را در سطح ورقه‌های ژلاتینی پهن کردند تا میکروب‌ها امکان رشد داشته باشند. نتیجه این کار کاملا شوکه‌کننده بود. فوت کردن باعث افزایش تعداد باکتری‌های روی سطح خامه‌کیک تا ۱۵ برابر بیشتر از حالت عادی بود. در برخی موارد حتی میزان باکتری تا ۱۲۰ برابر بیشتر شد.


این نتیجه نشان می‌دهد که میزان آلودگی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برخی افراد اقیانوسی از باکتری را با خود حمل می‌کنند، این در حالیست که دیگران اینگونه نیستند.

 

البته گفتنی است که دانشمندان تصدیق کرده‌اند این مساله برای سلامت بشر خیلی مشکل‌ساز نیست. اما بد نیست تمامی جشن‌های تولد خود را به یاد بیاورید و ببینید بعد از فوت کردن شمع کیک تولد چند بار مریض شده‌اید! احتمالا یک این اتفاق روی نداده یا اگر هم مریض شده‌اید فقط یک یا دو بار در تمام طول این سال‌ها بوده است؛ بنابراین توصیه می‌کنیم وسواس به خرج ندهید و کیک تولد را میل کنید، زیرا خطر جدی شما را تهدید نمی‌کند.

 

اما توصیه اکید ما این است که اگر فردی که شمع را فوت می‌کند مریض است، به هیچ عنوان از آن کیک نخورید، زیرا باکتری‌های دهانش روی کیک پخش شده و می‌تواند شما را بیمار کند.

 

منبع:روزیاتو

ارسال نظر